Колаж Булфото и БТВ Д-р Димитър Кехайов предизвика лавина от коментари

...
Колаж Булфото и БТВ Д-р Димитър Кехайов предизвика лавина от коментари
Коментари Харесай

Журналистката Катя Касабова: Д-р Кехайов изрича една след друга лъжи, на които в родния му град никой не вярва

Колаж Булфото и БТВ 

Д-р Димитър Кехайов провокира лавина от мнения във Facebook през вчерашния ден. Както Петел.бг писа отличеният през 2012 година за доктор на годината, продава премията си в символ на митинг.

Причината за недоволството му - медикът работи на първа линия в битката с COVID-19, а получава като заплащане под 900 лв..

Бургаската журналистка Катя Касабова от Флагман обаче отвърна и написа изострен материал против доктор Кехайов.

Ето какво написа Касабова:

" Днес всички му се възхищават, тъй като отвън Бургас не го познават, на следващия ден и здравен министър може да стане 

За цялата страна през днешния ден доктор Димитър Кехайов от Пета градска боница в София е воин на деня – бранител на онеправдани медицински сестри от първите редици в битката с Ковид 19, лишени от полагащите им се 1000 лв. в допълнение. Тази заран доктор Кехайов разгласи от екрана на национална телевизия, че продава премията си „ Лекар на годината ”, с която бил почетен за спасяването на жертвите от атентата на летище Бургас през 2012, рисувайки батални подиуми, в центъра на които той е бил пръв и си е тръгнал финален. 

От през вчерашния ден насам бургазлията доктор Кехайов изрича една след друга неистини, на които в родния му град никой не би повярвал.

Познавам го отпреди 10 години, когато настоя за секретна среща с мен, с цел да съобщи ръкописен донос, съдържащ имена на лекари от Спешното поделение в УМБАЛ-Бурас. Квалифицирани като невъзмутими убийци на пациенти в тежко положение бяха двама, различен бе посочен като наркоман, набавящ дневната си доза от незабавния долап с обезболяващи лекарства. Бе показал и съответни количества на дефицитни животоспасяващи медикаменти, които изчезват от отделението, с цел да се продават на черния пазар.

След като съобщи листите в ръцете ми, доктор Кехайов заяви, че повече не може да продължи работата си на доктор у нас - измежду антихуманоиди и че отпътува със брачната половинка и двете си деца за Швеция. 

Оказа се, в хода на инспекцията ми тогава, че всичко написано е неистина, в това число и фамилното му състояние. 

Продължение в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР